Yamaha FZ1 ABS

Bouwjaar 2007 € 5.450

Door inruil verkregen deze met veel Custom onderdelen uitgeruste mooie naked Yamaha FZ1 met ABS en heel veel custom onderdelen, zoals aparte veerpoten, remschijven, carbon delen, sportuitlaat, Highsider spiegels, single seater. De Motorfiets is ook uitgerust met een Dual Mapping systeem, dat je lekker kan laten cruisen of heel sportief kan laten rijden.

 

We hebben de motor een volledige onderhoudsbeurt en een motorenrevisie laten geven, de rekeningen voor in totaal € 2500 liggen ter inzage. Eventueel zijn alle standaard onderdelen ook nog beschikbaar. De oude eigenaar heeft die nog en wil ze graag verkopen. Wij kunnen dat voor je regelen. Er zitten nieuwe banden op (300 km).

 

Alle sleutels zijn aanwezig plus er is een kopie van de gebruiksaanwijzing.

 

De genoemde prijs is een meeneemprijs inclusief op naam zetten en wettelijke garantie.

 

Wij ruilen alleen een auto in, geen motoren.

 

Wij zijn een klein bedrijf dat enkel jonge, goede auto's op voorraad heeft waar wij volledig achter staan. Bij ons wordt U in de huiskamer ontvangen en bekijken wij in een prettige sfeer hoe we iets voor u kunnen betekenen.

 

Wij zijn 7 dagen per week op afspraak geopend, wel eerst even bellen dan zorgen wij dat wij alle tijd voor U hebben en de auto klaar staat om een proefrit te maken.